Selecteer een pagina
*
*
*
Er zijn verschillende soorten elfen. Zo heb je de kleine, speelse, ondeugende elfen of grote wijze elfen die geheimen bewaken en kunnen toveren. Elfen verschaffen toegang tot de dimensies. Zij kunnen zien of je er klaar voor bent de volgende stap in je leven te zetten. De kracht van de elf wordt bepaald door de draagkracht die hij heeft getoond. Ben jij goed voor Moeder Aarde, dan zul je meer van haar krachten ontvangen. Ben jij lief voor het andere geslacht, dan zullen ze helpen een goede partner te vinden. Zij weven met magie, waardoor er magische dingen in je leven kunnen ontstaan, maar ze kunnen je ook ontnemen wat je in hun ogen nog niet verdient. Wat wil je ontvangen, en wat dien je daarvoor eerst te doen?
De Elf danst door de dimensies, ze kunnen dromen verwezenlijken en magische creaties uit andere rijken op aarde manifesteren. Het Elfenspel is een multidimensionale tool, en als je het spel begeleid, maakt het spel gebruik van de krachten en dimensies die jij bezit.
Maar het mooie aan de Elf, is dat ze gebruik maakt van het veld van de groep, de locatie en het bewustzijnsveld wat vanuit daar ontstaat. Om dit te kunnen spaceholden, hoef je niet alles zelf te dragen, maar je moet het vermogen ontwikkelen om in en uit rollen te kunnen bewegen, vloeibaar, zodat de verantwoordelijkheden op de juiste plek blijft, en jij alleen dirigent bent van de symfonie.
*
*
*
• Activatie van je Innerlijke Elf en oefeningen.
• Uitleg collectieve golven, geschiedenis en actiekaarten (boekje].
• Oefeningen om te leren door rollen en velden te bewegen.
• Persoonlijke heling op: begrenzen, lege plekken vullen, collectieve energie dragen.
• Zelf kans om het spel te oefenen in het begeleiden.
creatieve verwerking
Voorwaarde van deelname:
Je bent bekend met het spelen van het Elfenspel en/of begeleiden van systeem opstellingen. Mensen met diploma van de trol en de draak krijgen voorrang.
:
Kosten voor de cursus: € 250,-
(inclusief extra boekje en exclusief lunch)
Beide dagen:
Inloop 10.00,
kwart over 10 beginnen en om
17.00 eindigt de dag.
Adres:
J. bakerstraat 40
1311 GA Almere
opgave:
helendoorspelen@gmail.com
Lieve groet
Jan Pieter en Willeke

april 15 @ 10:30
10:30 — 18:00 (7h 30′)

Jan Pieter, Willeke

Aanmelden