Selecteer een pagina

Wij zijn beiden diep geraakt door wat het Elfenspel allemaal in beweging brengt. Een diepere harmonie en verbinding met de natuurrijken. We ontdekken keer op keer weer dat het spel gebruik maakt van het individu, de groep die samenkomt en de plek waar het spel gespeeld wordt, de verborgen geschiedenis die daar verscholen ligt. En dat de magie van de natuurwezens vrij door iedereen die daar open voor staat heen kan stromen.

Wat we ook ontdekken is dat het spel daadwerkelijk gebruiken en toepassen niet voor iedereen meteen toegankelijk is, maar dat daar wel vraag en behoefte naar is. Daarom hebben wij na een weekend het spel te spelen op Elfia besloten er een cursus reeks van aan te bieden. Zodat iedereen die dat wil, zelf leert om het spel te begeleiden.

Deze cursus kent 3 niveaus van inwijding tot de magie en omvat zowel kennisoverdracht, als een activatie om toegang te krijgen tot een bepaalde diepte van het magische veld. Vanaf de 3de graad kan de cursus zelfs worden doorgegeven.

☼ Level 1, de Trol – Openen van het verborgene ☼

Op deze eerste cursus dag richten we ons op onze verborgen patronen en lagen zodat we die vervolgens ook bij anderen kunnen aanraken. Het is een begin van toegang krijgen tot het magische veld wat wij de blauwdruk noemen. Er is kennisoverdracht over de blauwdruk, de elementen, maar ook over de basisregels en rollen van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die je toegang geeft tot de blauwdruk.

☼ Inhoud trollen cursus – 1ste graad ☼

• Trollenactivatie + oefeningen
• Uitleg blauwdruk, elementen en rollen (boekje)
• Uitleg elfenspelregels (live spelen)
• 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie
• Spel is die dag te koop (wel handig dat je een eigen spel hebt)

☼ Prijs, tijd & locatie ☼

• Kosten voor de cursus: € 95,- (inclusief boekje & lunch)
• Zondag 22 september – van 10:30 (inloop 10:00) tot 18:00
• Adres: Straatweg 30 A Maarssen

Lieve groet,
Willeke & Jan Pieter
Illustrator en auteur van het elfenspel

☼ de trol ☼

De trol is een miskend wezen, we willen vaak allen de draak, kabouter of elf zijn, en drukken daardoor de trol snel weg. Maar van de trol kunnen we heel veel leren. Ze zijn ontzettend verbonden met het bos en met name de bodem. En maken van afval, vruchtbare grond.

Uit het boekje van het elfenspel: “Trollen lijken eng, maar zijn vooral onbegrepen. Ze dragen nederig de verwondingen van het bos, waardoor het lijkt alsof zijn de boosdoeners zijn.”

De eerste level van de cursus gaat niet voor niks over de trol, via hen kunnen we onze onderdrukte delen leren liefde en aandacht geven. Dan worden de kwaliteiten die daarbij horen volwassen, en komen ze tot bloei. Behalve persoonlijke delen en kindstukken, kunnen er kosmische krachten en vergeten stammen boven komen drijven. Emoties die niet eerder verteerd zijn, en jouw creatieflow remmen, komen aan het licht!

Ga met ons mee het moeras in, om daar een stevig fundament te bouwen voor de toekomst. Deze dag kan gebruikt worden om meer te leren over het Elfenspel, en uiteindelijk het spel te faciliteren in je werk of praktijk, maar is ook te volgen als een heling en bekrachtiging voor jouw persoon.

mei 10 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Maarssen

Jan Pieter, Willeke

Aanmelden