Selecteer een pagina

☼ Level 2, de Draak – Vergroten van Draagkracht ☼

Deze tweede dag staat in het teken van de draken, wat gaat over draagkracht. Het zijn de draken die alle werelden en dimensies dragen, en de mate van jouw draagkracht bepaald de diepte van het Elfenspel. Omdat het spel zich vermengt met de energie van de plek, persoon en groep, is er heel veel mogelijk. Maar de spelbegeleider, moet we deze ruimte kunnen bewaken, dus past het spel zich aan, aan het draagvermogen van de begeleider. Zodat hij of zij overal gemakkelijk in kan stappen, als het even vastloopt. Daarom gaat deze dag over dragen en leren we het werk te doen, wat gedaan mag worden voor resultaat. We delen op deze dag iets over de voorouderlijnen, en een activatie voor vergroten van je draagkracht.

Er is kennisoverdracht over de draagvelden, en verschillende dimensies, maar ook over de basisregels en krachten van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die jouw draagveld vergroot!

☼ Inhoud draken cursus – 2de graad ☼

• Drakenactivatie + oefeningen
• Uitleg draagveld + dimensies, elementen en krachten (boekje)
• Uitleg elfenspelregels (live spelen)
• 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie
• Spel is die dag te koop (wel handig dat je een eigen spel hebt)

☼ Prijs, tijd & locatie ☼

• Kosten voor de cursus: € 125,- (inclusief boekje & lunch)
• 29 jan 2020 – van 10:30 (inloop 10:00) tot 18:00

• Kosten voor de cursus: € 125,- (inclusief boekje & lunch)
• 15 april 2020 – van 11:00 (inloop 10:30) tot 18:00

Locatie Drakenstijn – midden Nederland
2 weken vooraf mail met definitieve locatie

☼ inwijding ☼

We duiken een laag dieper in de inwijdingen die vanuit de natuurrijken tot ons willen komen, en verwelkomen de draak in ons. Zelf merk ik het ook, hetgeen wat zo zorgvuldig gebouwd is in de hogere lagen wil landen. Net alsof het nog net een laagje boven de grond zweeft, klaar om geboren te worden. De draken staan klaar om ons te helpen door bedding te geven aan onze creaties, mits ze zijn uitgelijnd met ons hoogste goed, en die van de aarde!

 

• Ben jij klaar om te landen?
• Wil er iets in je leven geboren worden?
• Zweven je creaties boven de grond,
wachtend om verbonden te worden met de aarde?
• Wil je jouw verbinding met het elfenspel en de draken lagen verdiepen?

Wees dan welkom op level 2, draak ❤️

 

Lieve groet,
Willeke & Jan Pieter
Illustrator en auteur van het elfenspel

www.hetelfenspel.nl

☼ de draak ☼

Draken dragen grotere velden. Zij hebben prachtige creaties op Aarde gebracht, zoals enorme bergen, meren en rotspartijen. De draak staat symbool voor een immense spirituele kracht die in je geboren wil worden, maar je dient daar wel klaar voor te zijn. Discipline is belangrijk als je met deze energie gaat werken, want als je lichaam te slap is vanwege slechte voeding of weinig beweging, brandt dit spirituele vuur je lichaam op. Draken zien dienstbaar, maar moeten om leren om juist te begrenzen wanneer de intentie van de ander niet klopt. Anders loop je leeg en geef je kracht aan iets wat helemaal niet klopt. Ben jij klaar voor een immense verandering in je leven, kun jij de kracht van de draak dragen?

april 15 @ 10:30
10:30 — 18:00 (7h 30′)

Drakenstijn

Jan Pieter, Willeke

Aanmelden